top of page

Arreu llança el seu primer disc el 15 de març

Estem molt contents d'anunciar que aquest dijous, 15 de març, presentem el primer disc titulat El Nostre Crit al canal oficial de YouTube. Durant la primera quinzena d'aquest mes, a través de les xarxes socials, els seguidors han pogut escoltar algunes de les cançons que el grup hem enregistrat, mesclat i masteritzat a Estudis Ansomia per Gerard Tomàs "White" durant els mesos anteriors.

La primera cançó que vam publicar, "La Gola del Llop", va aconseguir més de 1000 visualitzacions en 24 hores. Una setmana més tard, amb dues cançons més al canal, aquest ja suma 150 seguidors més i gairebé 4.000 visites.

El nostre Crit conté 5 cançons pròpies que tracten temes sobre la revolució d'un mateix, la superació i la igualtat, amb un fort compromís social. Les diferents cançons les hem vulgut titular així: "Intro: El Nostre Crit", "La Gola del Llop", "Filles de la Guerra", "Díselo" i "Les Dents de la Fera".

El disc físic estarà disponible als nostres pròxims concerts des d'on podreu reservar-lo. També podeu escriure'ns a arreuofficial@gmail.com o a través de les xarxes socials.

Entrades recents
Segueix-nos:
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
bottom of page